Juruney Time by Yu, Pin-chi Tsai, Yao-mou

Yu, Pin-chi Tsai, Yao-mou Presents The Juruney Time Residential House

YU,PIN-CHI TSAI,YAO-MOU , the designer of the awarded work Residential House by YU,PIN-CHI TSAI,YAO-MOU explains, Different in two dimensional spatial schema layout space division, the attempt to use 2 5D perspective principle to find the spatial convergence feasibility of different oriented, combined with the light penetrating building window surface linear spectral wavelength, arising in the wall between the shadow mapping, thereby the deployment of different functional attributes so that each space to obtain maximum daylighting area and to painting composition techniques.

Juruney Time by Yu, Pin-chi Tsai, Yao-mou Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47490

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Latest Design News homepage.

Design Award

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/latestdesignnews.net/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/latestdesignnews.net/html/function-spinner.php on line 55