Award Winning Floating and Balancing Interior Design

Shi-Zhe Luo Creates The Floating and Balancing Interior Design

Shi-Zhe Luo, the maker of the awarded work Interior Design by Shi-Zhe Luo says, The architecture located in Taichung City, in this project, is a luxury apartment. The sloping design, applied to both building facade and indoor space, requires extraordinary skills presenting magnificent and balanced space. The unobstructed view, created by wide-open and flexible design style, tears of the shackle of unsymmetrical space and reaches the status of harmony. That the clean-cut corridor painted in yellow and black, and the wooden floor and snow-white marble tiles furnished at the public area, conceptually enlarge the vision. .

Award Winning Floating and Balancing Interior Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62083

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Latest Design News homepage.

Design Public Relations

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/latestdesignnews.net/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/latestdesignnews.net/html/function-spinner.php on line 55